Експерти в пясъкоструенето

Повече от 20 - години опит в пясъкоструенето на метали

Контакти

гр. София,
ул. Банско шосе № 3
тел. 0882 21 75 66

Пясъкоструй-Пясъкоструйка

Пясъкоструйната техника е най-добрият метод за почистване и сваляне на ръжди, окиси, стари наслагвания, бои и други нежелани образувания. Песъкоструй, или така наречената от някои пясъкоструйка, с нея работим от 1998 година. За този много дълъг период от време сме сменили и работили с всички системи за песъкоструене - със засмукване, под налягане на абразива и много други системи.Затова ние можем да ви предложим най-доброто решение за вашите нужди от бластиране и цени за пясъкоструй. Ние имаме опит с всички материали, които подлежат на пясъкоструене, като стъкло, желязо, мед, алуминий, дърво, пластмаси, злато, кожи, текстил, бетон и най- разнообразни материали.

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.
През годините изградихме и усъвършенствахме наша собствена технология за работа с пясъкоструйни апарати.
Инвестираме в нови технологии и модерно оборудване, за да продължим да ви предлагаме най-добрите услуги в сферата на пясъкоструенето.
Нашата главна цел е да бъдем безкомпромисни към технологията и качеството. Резултатите от нашата работа можете да разгледате ТУК >>

Технологията

За професионалното пясъкоструене са необходими специални винтови компресори и пясакоструйни апарати със специални дюзи. Тази техника използва изключително голямо количество електроенергия и големи количества специален абразив .Пясъкоструя е изключително енергоемък и това води до високи производствени разходи. Ето защо цените на услугите с пясъкоструйка не са евтини, но пък за сметка на това, обработените с пясъкоструй повърхности стават перфектни за боядисване и за галванични покрития, тъй като с пясъкоструената повърхност се постига висока адхезия с всички видове бои и грундове. Нанесената боя създава химическа връзка, а с пясъкоструя се получава и механична връзка с повърхността. По този начин силата на боята се увеличава многократно.

От скоро вече разполагаме с още една иновативна технология за песъкоструене - най-модерният и безвреден за околната среда пясъкоструй с флуид. С тази нова система можем да почистваме меки бои, гумени остатъци, а също така и тънки ламарини, без да се изкривяват. Повече за песъкоструенето с флуид можете да видите ТУК >>>

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден