Полиране на джанти

Контакти

гр. София,
ул. Банско шосе № 3
тел. 0882 21 75 66

Професионално полиране на джанти 

Като споменаваме професионално ние казваме истинско полиране на джанти. Това означава че джантата се полира от всякъде - отвън, от вътре, от всички страни, до огледален блясък . Такова полиране означава професионално полиране - работа която е свършена от начало докрай. А не само части на лицето без да се бърка между лъчовете или спиците на джантите или пък само бордовете на джантите, това е половинчата работа, правена недонаправена. При нас може да получите професионално полиране което означава ,че вашите джанти ще бъдат старателно полирани от всички стари  както е редно това да се случва.

Няма да ви обясняваме, че не е възможно джантата да се полира от всякъде. Ние разполагаме с професионална апаратура за полиране, а не като някой така наречени "гаражни майстори", които полират само лицето или бордовете, но за съжаление техните възможности са дотам. Ние можем да полираме вашите джанти професионално, като им придадем неповторим външен вид, с което обикновените джанти се превръщат в истински уникат с невероятна визия и красота.

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден