ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ НА ДЖАНТИ

Прахово боядисване на джанти

Прахово боядисване на джанти е най-добрият и най-качествен метод за боядисване на джанти.  Защо това е така? Най-общо казано, прахово боядисване на джанти представлява полимерно, пластмасово  покритие. За това праховото боядисване на джанти е много здраво и жилаво в сравнение с течните - авто бои. Прахово боядисване на джанти е изключително устойчиво при удари на камъчета по пътя.  То не се напуква и не пада като стандартната боя. Праховото покритие на джанти  издържа и на огъване. През нас са преминали десетки хиляди джанти, от най-ниският до най-високият клас джанти на всички марки автомобили. През годините изградихме и усъвършенствахме наша собствена технология за възстановяване и реставриране на джанти с пясъкоструйка и прахово боядисване на джанти. Нашата технология се отличава с това, че при нас джантите не се увреждат и Не омекват. Резултатите от нашата работа можете да разгледате  ТУК >>

 

Нашата технология

 

Ние сме разработили своя собствена технология за прахово боядисване и освежаване на алуминиеви и стоманени джанти още през далечната 1998 година. Нашата технология за прахово боядисване на автомобилни джанти е уникална с това, че не уврежда джантите. Нашата технология се състои от няколко етапа. Първият етап - това е подготовката на джантите за прахово боядисване. Това е най-важният етап и всичко зависи от него - колко здрава и устойчива ще бъде боята, как ще изглежда външния вид на джантата и т. н. Затова ние обработваме джантите на пяскоструен апарат със специален абразив, а не с кварцов пясък или медна шлака.

След пясъкоструенето със специалния абразив метала на джантата е готов за  прахово боядисване. И така с пясъкоструя създаваме висока адхезивна повърхност на джантите, с което осигуряваме първо механична и после и химична връзка на праховата боя с джантата. Следващият етап е нанасяне на прахов праймер, който защитава алуминиевите джанти. След това правим  второ прахово боядисване на джантите с желания цвят . И накрая, правим трето прахово боядисване със специален прахов лак, който запечатва лицето на джантата и я предпазва от вредните влияния и UV лъчите. Така, на практика се получават три слоя прахово боядисване, което е изключително здраво и устойчиво. Това е нашата технология казана с няколко думи...

ОМЕКВАТ ЛИ АЛУМИНИЕВИТЕ ДЖАНТИ СЛЕД ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ? ТУК >>

 

 

 

ЦЕНИ за песъкоструй  и прахово боядисване на джанти може да намерите в приложената  таблицата. Ние знаем  и сме наясно ,че нашите цени са малко по високи от другите Но това и ма защо да е така. А мименно причината е ,че при  нас джантите Не се горят с горелки и не се пекат  в пещи за по-лесно премахване на старата боя. При нас се използва нано-технологияза за премахване на трудно премахващи се бои . Нано-технология е доста скъпа и трудоемка . По този наичин се запазват оргиналните свойства и качества на джантите. И затова джантите при нас Не омекват защото не се обгарят с газови горелки и не се пекът в пещи за 400 градуса .

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел.
 

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден