.

Омекват ли джантите след прахово боядисване?

Контакти

гр. София,
ул. Банско шосе № 3
тел. 0882 21 75 66
Омекват ли джантите след прахово боядисване - да или не?

Да, много често джантите омекват  като "кашкавал" и се кривят постоянно и от най-малките дупки след прахово боядисване. Това се случва, когато джантите  се обработят неправилно. При повечето прахови бояджийни това се случва - омекване и кривене на джантите.

При нас този проблем с омекване и кривене го няма - каквито джанти ни донесете за прахово боядисване, такива си ги получавате. Без джантите ви да бъдат увредени! 

Защо омекват джантите при останалите прахови бояджии?  

Причината не е нито в пясъкоструя, нито в праховото боядисване.

Основната причина е изгарянето на джантите,  което повечето прахови бояджии извършват преди всичко останало,  за да може лесно и бързо да свалят старата боя на джантите ви с песъкоструйка.  

И така, като горят джантите, те ги омекват и кривят  и така изгорените алуминиеви  джантите вече са за боклука.  Дори като им занесете джанти само за пясъкоструене,  за да избегнете печенето при праховото боядисване,  те пак ги горят, защото после много  лесно ги почистват .  Изгарянето на джантите го правят,  защото старата боя на алуминиевите джанти пада изключително трудно . Ако не ги горят, за един ден може и да не изчистят дори един  комплект джанти от старата боя и така не им излиза сметката. Сега разбирате,  че нито пясъкоструят, нито праховото боядисване са виновни за омекването на вашите алуминиеви джанти,  а са виновни хората, които ги изгарят,  за да могат да ги работят бързо  и много евтино.  Евтино,  но с цената на какво?  Първо - тотално увреждане  на вашите джанти, и второ - застрашаване на  сигурността и живота ви,  защото тези джанти са опасни за каране.

Ние не изгаряме, не нагряваме  и не увреждаме вашите алуминиеви джанти. Разполагаме с най-модерния и мощен пясъкоструен апарат за джанти. При трудни за почистване с песъкоструй джанти, ние използваме специална Холандска нано-технология за  сваляне на старата боя. Работим с най-качествените бой TIGER Drylac за алуминиеви джанти. Праховите бои се пекат точно на 180 градуса. Всички прахови бояджии, които ви казват, че пекат алуминиевите джанти на различни температури, всички те лъжат. Няма как праховата боя да се изпече на по-ниска от 180 градуса температура. Лъжат ви, защото преди това ги горят и казват че на 100-150 градуса ги пекат, страх ги е да кажат какво са направили преди това - как са ги горили. Температурата от 180 градуса е обсолютно безобидна за алуминиевите джанти. Тези прахови бой са разработени специално за алуминиеви лети джанти. Вече всички качествени и реномирани производители на джанти използват прахово боядисване. Праховото боядисване е най-доброто покритие за алуминиевите джанти. Може да видите производствения процес и праховото боядисване на алуминиевите джанти в заводите, които произвеждат алуминиеви джанти.

Така че праховото боядисване не уврежда джантите, увеждат ги тези, които ги горят.

Както всички знаем, ниската цена на дадена услуга обикновено крие рискове. При евтиното праховото боядисване на джанти, рискът е горенето на джантите преди пясъкоструенето и боядисването. Предваритеното изгаряне на джантите се прави с цел улесняване на производствения процес и понижаване на цената на услугата. Всеки сам преценява, дали за икономия от 50 - 60 лв.да си съсипе безвъзвратно коплект от четири броя джанти.

При нас цените са реални за това което получавате, а именно, качество и гаранция за вашите джанти. Нашата  гаранция е реална, а не само на думи. Ние разполагаме с апаратура с която можем да измерим якостта на джантите преди и след боядисването. Останалите прахови бояджийни не предлагат това измерване на якостта на джантите, защото ще излязат  наяве кирливите им ризи и кои какво е правил и как са изгорили алуминиевите ви джанти. 

 

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел. 0888 03 77 32

Работно време

  • Понеделник - петък: 9:00 до 17:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден