Специализирано прахово боядисване

Project Description

Специализираното прахово боядисване е най-високя клас прахово боядисване. То се изразява в това ,че детайлите

преди праховото боядисване се подлагат на допълнителни сложни обработки на повърхноста на детайлите . За разлика при стандартното прахово боядисване обработките са по опростени . 

Специализираното прахово боядисване основно се прави на някои авто и мото части и  скъпоструващи елементи които изискват много високо качество на външния вид.

При специалното прахово боядисване се използват специални бой които липсват на българския пазар поради високата им цена се внасят от нас за определената поръчка .

Предварителната обработка  на детайлите зависи от изискванията на клиена. Принас те се обработват с пясъкоструйка с която се сваля старите бой и ръжда от детайлите. След това ние може да нанесем различни покрития с които да направим атникорозионна защита на вашите детаили преди праховото боядисване. Покритията които правим са различни .Ние можем да поцинковами помедняваме хромираме никилираме и  позлатявани на вашите детайли преди праховата боя.

The Challenges

прахово боядисване София прахово боядисване на врати прахова боя боядисване на машини прахово боядисване цена прахово боядисване цветове  прахова боя  пясъкоструй пяскострууйка

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел. 0888 03 77 32
тел. 088 606 77 00 - управител

Работно време

  • Понеделник - петък: 9:00 до 17:30
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден