Пясъкоструй

Project Description

Пясъкоструя е една много ценна технология за обработка на повърхности. Пясъкостуйката е метод за обработване и почистване на различни повърхности които в повечето случаи няма с какво друго да се замени . Поради тази причина пясъкостуя е уникална технология без аналог. С пясъкоструй се обработват  неща като : метални консрукции, алуминиеви и стоманени джанти, части от мотори, реставриране на стари автомобили,  матиране на стъкло, състаряване на дърво, матиране на инокс,  почистване на камиони и автовози , бетонобъркачки и много други. Единствен недостатък са високите му  производствени разходи свързани с изразходването на много ресурси като ток и абразиви. 

The Challenges

пясъкоструйка почистване на пясъкоструй прахово боядисване пясъкоструй София чистене с пясъкоструен апарат почистване с пясъкоструйка  цена почистване с пясъкоструйка цена прахово боядисване на джанти  София цени пясъкоструене София  бластиране бластиране с пясък прахово боядисване София прахово боядисване на врати прахова боя боядисване на машини прахово боядисване цена прахово боядисване цветове  прахова боя  пясъкоструй пяскострууйка

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел. 0888 03 77 32

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден