Прахово боядисване на велосипеди

Project Description

Праховото боядисване е най-доброто покритие за велосипеди поради здравината и издръжливоста на праховото покритие. То може да бъде покрито отгоре с прахов лак, който предпазва боята и увеличава нейната зравина. При нас разполагаме с голямо разнобразие от прахови бой по RAL системата за цветове. Също така разполагаме и с цветове специални ефекти, който са разработени специално за вело- индустрията. Те са много красиви и ефектни и придават невероятен нов свеж облик на велосипедите.

The Challenges

 Ако върху рамките има някаква стара боя, то тя трябва да бъде премахната. Ние предлагаме две технологии за премахване на стара боя.

Първия начин за премахване на старата боя от велосипедна рамка е с пясъкоструй, който сваля старата боя, но я сваля като надрасква и награпавява рамката на колелото. Втория вариант е с нанотехнология за отстраняване на старата боя. Този вариант е по-щадящ особено за алуминиевите рамки които са много тънки и нежни. При него рамката не се наранява и не се отнема от метала с което тя не отслабва като при пясъка . При някой рамки които са много фини пясъка може да причини леки деформации защото пясъчната струя е много силна и абразивна.

 

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел. 0888 03 77 32

Работно време

  • Понеделник - петък: 10:00 до 16:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден