Пясъкоструйка

Пясъкоструй-Пясъкоструйка

Песъкоструй, или така наречената от някои пясъкоструйка, с нея работим от 1998 година. И за този дълъг период от време, ние сме  работили с всички познати системи за песъкоструене - със засмукване, под налягане на абразива и много други системи. Затова ние можем да ви предложим най- доброто решение за вашите нужди от бластиране - пясъкоструене,  защото ние имаме опит с всички видове материали, които подлежат на обработка с пясъкоструйка - стъкло,  желязо,  мед,  алуминий, дърво, пластмаси, злато, кожи, текстил, бетон и още много други най-разнообразни материали.

А съвсем скоро пускаме и най-модерният и безвреден за околната среда пясъкоструй с флуид. С тази нова Пясъкоструйка вече ще бъде възможно да почистваме с пясъкоструй и меки бои и гумени остатъци, също така и тънки и фини ламарини. Като предни капаци на коли врати ,без да се изкривяват и огъват . След почистването те ще имат 72 часа защита против  ръждясване. Което е достатачно време за покриване с боя. При стария метод  след като се намокри метала и изсъхне той веднага ръждясва.

Кои сме ние

Нашият 20 годишен опит и хилядите доволни клиенти ни дават право с гордост да заявим, че ние сме пионерите в технологията за пясъкоструене и прахово боядисване в България.

Адрес

гр. София, ул.Банско шосе № 3
тел. 0888 03 77 32

Работно време

  • Понеделник - петък: 9:00 до 17:00
  • Събота: Почивен ден
  • Неделя: Почивен ден